Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ano, i když deprese, přesto působivé.
7.10.2013 17:15 | NikitaNikaT.
proto a nejen pro to, piš dál, protože se to dá číst. A takových textů tu je jako kryptonitu :-DDD. Skoro žádný.
6.10.2013 15:40 | Marcone
Píšu, protože je to pro mě jedna z mála možností, jak vyjádřit to, co vyjádřit potřebuji (alespoň se o to pokouším), také nemám ráda příliš košaté, přebujelé texty, ale ta různorodost je na poezii to nejkrásnější. Nedovolila bych si báseň posuzovat jen podle délky.
6.10.2013 15:31 | Lugilla
O tom je psaní. Si myslím. Má vyvolávat. Ne jen pocit přečtenosti, ale otázky,zamyšlení. Děkuji Ti Lu, za zastávku i za to, že čteš. A hlavně furt píšeš.
6.10.2013 15:20 | Marcone
Obdivuju, že dokážeš s celkem malým počtem slov, jednoduchou strukturou obsáhnout mnoho myšlenek a ještě více jich vyvolat...
6.10.2013 15:16 | Lugilla