Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Život je těžký

Život je těžký

Adyy Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Doufám ,že to bude lepší.

Napsal mi pravdu,
že mě má rád ,
že chce mé srdce,
já zažila hodně ztrát.

Ztratila jsem lidi,
na kterých mi záleželo,
hodně mi teď chybí,
ale to je narušeno.

Mám ho ráda,
strašně jsem to zvorala,
mám se na nic
a doufám že to bude dobrý
Publikoval(a): Adyy, 5.10.2013
Přečteno (509x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: AnDYY, Leňulína, NikitaNikaT., děda včela

Spodek

Stránka generována 10.11.2024 15:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti