Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Někdy potřeba si řéci, že bez teho špatného, nebylo by to dobrý a každá chyba... měla byc nás naučit příštím správným krokům¨.
7.10.2013 17:17 | NikitaNikaT.
Email:
Heslo: