Řeč znaků
Řeč znaků
Anotace: komunikace dnešní doby...
Už zase koukám,
jak svítí, mrcha zelená,
tečka u tvého jména,
hlásí žes přítomna,
počkám pár minut,
cink, jak jsem říkal,
maličké poselství,
emocí příval,
jen ahoj a tři tečky,
nevyřčený žal,
co měla jsi v tváři,
když jsem se díval,
teď daleko od sebe,
otazník je prostředník,
po kterém zkoušíme,
vyřešit co dál, dřív,
než v záplavě,
němého křiku,
vložíme své city,
do vykřičníků...
Publikoval(a):
Formis, 26.9.2013