Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Docela mě to mile překvapilo a pobavilo, dobré odlehčení kruté reality...Trefné, vystihující! :)
27.9.2013 22:37 | Hvězdář
Email:
Heslo: