Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Děkuji vám za vaše rady :)
23.9.2013 18:18 | andělská ruka
Souhlasím s Robinem, doporučuji se ve Tvém uváděném mládí více věnovat právě tomu mládí a vše co k tomu patří. Na vážný vztah máš ještě dost času, nepospíchej.
23.9.2013 10:27 | děda včela
správné rozhodní...mít sebeúctu. i kluk si tě musí zasloužit, tak by potom měl podle toho chovat, pokud o tebe někdo navzdory snahám nejeví zájem, asi bude lepší neplýtvat energií a počkat na toho pravého :-)
22.9.2013 11:46 | Robin Marnoli