Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
s ohledem na věk dávám tip...vlohy vypadá na básnění máš, tak piš dál a já se zase někdy mrknu.
RM.
22.9.2013 9:34 | Robin Marnoli
Aničko, na Tvůj uváděný věk je to docela pěkně napsaná balada. Piš dál.
22.9.2013 8:46 | děda včela