Máš v dlani napsáno
Máš v dlani napsáno
Anotace: ...špetka chiromantie...
Máš v dlani napsáno,
kudy tvé cesty vedou,
máš tam vykreslená
osudu setkání...
chviličky štěstí
i kry ledu, co zebou,
dokonce křižovatky
plné váhání...
Máš v dlani napsáno,
jaký jsi a jak žiješ,
máš tam zobrazené
své prohry, vavříny...
příští i minulé
svým vědomím tam ryješ,
držím tvou ruku
a... mám chuť ji políbit...
Publikoval(a):
Cecilka, 9.9.2013