Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
V dlani zrcadlí se život náš, osud v nich napsaný máš.
10.9.2013 16:23 | Marci-Tami
Snad příliš předvídaně životem popsány jsou dlaně..
10.9.2013 8:49 | Kytka62
Email:
Heslo: