Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ano, Vánoce by neměly být o tom, kdo komu dá víc, či dražší dárek, je to především o tom, být spolu :-)
22.12.2013 8:10 | Selča
Diky za ohodnoceni, taky se na ne tesim, ale zjistila jsem, ze uz tak moc ne na darky, ale spis se tesim na 3P (pribuzne, pratele a prazdniny :) )
6.10.2013 22:28 | AnneM
Moc hezká báseň a když jsem si jí četla,tak se ještě více na ty Vánoce těším. =)
23.9.2013 17:41 | Kokča