Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Opravdových přátel ubývá a těžko hledají se nové... vím, o čem píšu a Tvým slůvkům v dílku rozumím.
30.8.2013 12:52 | NikitaNikaT.
Email:
Heslo: