Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Opět nádhera :-)
30.8.2013 16:42 | Marci-Tami
I sen stane se skutečností,
když pouto a cit se rozhostí...
... po těle, co vzdychá touhou,
byť na malou chvíli... pouhou.
Krásné dílko, Cecilko! ST!***
30.8.2013 12:53 | NikitaNikaT.
Doufám, že to není jen sen, ale skutečnost.
30.8.2013 9:56 | děda včela
Mlhou se mnohé
přikrýt dá-
však slunce jsoucnost
odkrývá...
30.8.2013 7:42 | Kytka62