Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

pro krystynku

pro krystynku

romantyk ala basnik Básně » o Lásce

Anotace: promoji lasku

miluju tě má lásko čim dál víc,
nikdy natebe nezapomenu navždy budem svoji.
nikdy jse nechci hadat,
chci tě jen milovat.
a v mém srtci nosívat.
jsi jenom moje dal bych zatebe život a šel do boje,
miluju tě moc snědl bych tě přes noc
tohle je protebe miluju tě jak to je milééééééééé. :-*
Publikoval(a): romantyk ala basnik, 29.8.2013
Přečteno (132x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 21:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti