Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
A ty silene hrubky, prijde mi, jako by to bylo umyslne a ty ses tu jen vysmival.... A jestli ne, tak bych si spise vzala pravidla ceskeho pravopisu a trenovala na sobe, nez se tu ponizovat...
29.8.2013 7:30 | GAIA77
Tohle mi trochu připadá jako přepis telefonátu - ty jí ve své části povídáš o svých citech a ona si přitom lakuje nehty nebo prohlíží časopis. Ne, že by to bylo špatně, ale ta cituplnost a láska by se jistě daly vyjádřit elegantěji, přesvědčivěji - a s poezií je to stejně. Ne každý proud úvah, byť by mohl být sebesladší, dělá báseň.
29.8.2013 6:11 | Lugilla