Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
...snad proti stárnutí, kdy jemný dotek trpělivě ti hladí spánky... tak tomuhle hodně rozumím... :o)
19.8.2013 11:34 | Cecilka
Email:
Heslo: