Můj Mys zlé beznaděje
Můj Mys zlé beznaděje
Jak mocný čaroděj
úzkost mi hrdlo svírá
Za mnou jen černá díra
přede mnou beznaděj
Na štítech Kavkazu
Ethon mi trhá játra,
pode mnou bídná chátra
šířící nákazu
Předsmrtnou káru vezu
potupen v nahotě,
však ke své Golgotě
už ani nedolezu...
Publikoval(a):
Easy Rider, 13.8.2013