Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Moc povedené dílko.S tou depresí to ale nebude tak černé, doufám.
14.8.2013 16:38 | donne
Děkuji za příznivé hodnocení :o)
14.8.2013 10:10 | Easy Rider
líbí se mi zvučné rýmy a dobrý rytmus, pro mě kvalitně napsané...
13.8.2013 20:25 | Lugilla
...až když to jeden nečeká, tak zázrak potká člověka...
a najednou ti křídla podá...anděl? a nebo živá voda?
13.8.2013 14:47 | Cecilka