Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Velmi dobrý námět, také o tomto problému píši. Ano dnes hlavně u nás vládnou peníze a prospěcháři, ale náš život není jen o penězích, ale o pěkném prožití právě toho svého života (lásce, přátelství, výchově dětí a pod.)
12.8.2013 9:31 | děda včela