Rusovlásce
Rusovlásce
Anotace: nepolapitelné...
Slunce se usmívá, má Tvé oči,
směje se přáním básníka
sem-tam se líně pootočí
za časem, jež mi uniká
Bez ohledu na počasí
posílá létu pozvánky.
Chci ležet v trávě a přes Tvé vlasy
na nebi vidět červánky...
Publikoval(a):
Easy Rider, 1.8.2013