Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Chvíle, která se vepsala do veršů, co jí byly dané, své hebké stopy nechala kdesi komusi věnované... miluju zavařené oka-mžiky... :o)
13.8.2013 14:58 | Cecilka
Email:
Heslo: