Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Nechám se větrem pohladit, rozvířit vlasy při nádechu, dusno tak můžu opustit... ochutnám kapku deště z retu... proč ne? :o)
31.7.2013 7:42 | Cecilka
Email:
Heslo: