Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Zábava, radost i sebereflexe. To je psaní básní. Vyjádření radosti, smutku zklamání i touhy. Bolesti i žalu. Na tvé výpravy do divna se podivně těším.
16.7.2013 19:56 | gogol
Psaní básní není jen potřeba, ale také zábava a někdy i radost.
16.7.2013 8:11 | děda včela