Chladná rána
Chladná rána
Nehybný ležím,
ve stavu podivném,
v naváté závěji,
více než ovíněn,
spalující teplo,
mrazivý chlad,
ledové světlo,
samý protiklad,
slyším, jak se smějí,
tisíce mých vrahů,
sněhové krystalky,
ve kterých zkapu.
Publikoval(a):
Formis, 4.7.2013