Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ne každému se líbí tenhle způsob vyjádření, ale je to tam záměrně s tímto účelem :-)
8.7.2013 2:05 | Formis
já tomu rozumím, i poslednímu verši.
7.7.2013 13:36 | Husakovodite
Dobré...jen to nějak kazí poslední verš.
5.7.2013 8:19 | Kytka62