Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
"Nedoufám. Ten co ho nikdy nesmím mít, Že se mnou navždy bude žít." Nikdy neřékej nikdy... :o) i když, osudy jsou někdy spletité...
27.6.2013 11:00 | NikitaNikaT.
Email:
Heslo: