potom ...
potom ...
Anotace: dílo tvořené po vzkazech, čistého času cca 20 minut ?. Veledík Lugille, kterážto rovnoceným spoluautorem tohoto textu. Díky.
myšlenky snad neuplavou
kryté šálkem s hořkou kávou
nezmizí v jediné chvíli
kterou lačně uprosili
potom
stín světa duši promítá
poslední rozmar života,
tu tíhu věk jednou odvane
a klid vstoupí do mysli znavené.
Publikoval(a):
Marcone, 25.6.2013