Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Vlastně ano :-DDD
Určitě bych nedal rýmovat 2 slovesa ve stejném tvaru. Tomu se bráním. Ale máš asi pravdu, že ten konec je takový nedotažený.
12.7.2013 6:49 | Marcone
pěkná jen je škoda, že konec tak nějak drhne... já bych tam dala třeba - věk časem tíhu odvane
a zmatek v mysli ustane .
Jak znám ale autora, má to tam takto schválně a má k tomu své důvody není-liž pravda? Tak sory...
12.7.2013 2:32 | Ružka