Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smysl štěstí

Smysl štěstí

Formis Básně » Deprese

Anotace: ...

Až mě uvidíš,
jak v život nevěřím,
až ucítíš,
jak stávám se zvěří,

bez smyslu,
to dobré vidět,
den po dnu,
žití míjet,

nechej mě prosím,
ztratit se, zmizet,
odejít nocí,
nechci v nicotě viset,

ztratil jsem sílu,
hledat štěstí,
nechci brát ti víru,
a beznaděje šířit zvěsti,

vidíš můj pohled,
tak chladný a prázdný,
na minulost neber ohled,
je spásou i pastí,

nechej mě v samotě,
kde štěstí se skrývám,
dál ve své slepotě,
duševně zmírám.
Publikoval(a): Formis, 11.6.2013
Přečteno (187x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: SearchingMyself, ArtiiS, Kiwi-Alone, gogol, Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti