Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Díky moc, jsem rád, že to alespoň někoho oslovilo.
2.7.2013 0:05 | Formis
Ten ST máš za ty poslední tři sloky. Je to luxus dost mě to odvařilo. Palec nahoru.
1.7.2013 0:11 | gogol
Email:
Heslo: