Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pocitem

Pocitem

I nebe někdy pláče,
když není mu dobře
a vrchol je příliš vysoko,
jen na pouhé metrové hoře…

Pláču a nebe se zatahuje,
hora v propast se… rozestupuje.

Stojím na kraji a slyším ticho
a bušení svého dotloukajícího srdce.


Copyright © 2013 NikitaNikaT.
Publikoval(a): NikitaNikaT., 11.6.2013
Přečteno (152x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Retor, modrá, gogol

Spodek

Stránka generována 10.11.2024 07:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti