Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
...občas prostě propadáme marnosti!Hlavu vzhůru,zaplaš tuhle můru!
11.6.2013 12:59 | modrá
Jen smutek ti vyjeví tak velké hoře
když své slzy roníš na břehu moře
s bolestí stojíš před tou prázdnou dálkou
jako by jsi jenom byl tou prázdnou schránkou.
11.6.2013 11:29 | gogol