Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

O citech

O citech

City jsou jako jemná vlákna hedvábí,
i nejbližší je mohou snadno minout,
nevidí, nevnímají...tak proč spát nedá mi,
že najednou se stávám otevřenou knihou?

City jsou jako tenké nitky pavučin,
mají své oběti, co opřádají,
tak proč mě kdosi hýčká bezpečím,
když má mou duši měkce ve své dlani?

...city jsou možná lidským prokletím...

...díky, že smím je někde v sobě najít...
Publikoval(a): Cecilka, 5.6.2013
Přečteno (239x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jirka Chrastina, Retor, gogol, Kytka62, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti