Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
City také někdy bolí
když si někdo špatně zvolí.
Pak přichází soužení
v duši marné toužení.
5.6.2013 21:51 | gogol
City nejsou štěstím, ani pokáním,
prostě jsou,
naší součástí i nadáním
zůstanou...
5.6.2013 13:26 | Kytka62
City a pocity jsou důležitou součástí života.
5.6.2013 8:22 | děda včela