Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pominutí

Pominutí

Le Vinnie Básně » o Lásce

Anotace: inspirováno aktuálními pocity

Pominutý štěstí
z kapsy ti vypadlo
do trávy.

Samotný stejně nám nestačilo-
lidé přece chybují,
a my nejsme jiní -
v pochybách se topili.

Na lásku se čeká-
to tě neučili ?
Přichází tak rychle
a přesto pomalu-
Nestačí tvýmu osudu !

I přes zavřený oči
pocítíš světlo
nadějný - ale..

Jenom za setmění všimneš si třpytu
zatoužíš po slunci k večeru
objevíš lásku -
teprv až ti odejdu.
Publikoval(a): Le Vinnie, 29.5.2013
Přečteno (225x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Sluníčko1, a1ička, děda včela, Retor, Mells, lénuška, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 22:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti