Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Pro mě nesmírně silné dílko a něčím tak moc moc blízké. ST!*** je za vyjádření, za hloubku citu, za tu jistou upřímnost, důraznost...
29.5.2013 12:47 | NikitaNikaT.
Email:
Heslo: