Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Osud

Osud

Bylo mi
předpovězeno
bloudit tmou,
vidím stíny jdoucí…
rychle za sebou.

Začínám snad šílet?

Slyším matku,
plačící v pokoji,
už nevnímám
v tom zmatku,
pomůže někdo?....Kdokoli?

Je nebe místem
po smrti?
Jestli ano, tak
prosím Pane,
odpusť mi.

Můžu věřit
ve vlastní osud?
Nic se nezměnilo,
vše je stejné,
jako dosud.

Některé věci asi nikdy nepochopím.
Publikoval(a): Makaveli, 28.5.2013
Přečteno (252x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, Retor, HankaJosefiova, Jiná

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti