Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
nemůžem pochopit všechno protože jinak by to byla nuda, kdybychom se pořád nesnažili na něco přijít ;)
28.5.2013 16:02 | Jiná
Email:
Heslo: