Žal
Žal
Táta mě bere do náruče
slyším jak jeho srdce tluče
smutnou zprávu chystá se mi sdělit
že už se s námi nebude o byt dělit
náhle nad mou hlavou
černé mraky plují
jako tělo bez duše chodím
po ulicích se zamyšlením.
Mám srdce smutné
žalem zarmoucené.
Publikoval(a):
Zachariáš Lukáš - Nemo, 27.5.2013