Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Nějak i když né moc vyhovující se to vyřešilo už a jsem s ním.
27.5.2013 20:57 | Zachariáš Lukáš - Nemo
Taky to znám, mě to bez tatínka moc nešlo, vídáme se spolu celkem často, držím ti palce a přeju hodně sil.
27.5.2013 17:32 | Mochomůrka
Ikdyž si asi nekokážeš představit budoucnost bez otce, věř mi jde to. Znám to sám drž se... Hlavně nechtěj hledat viníka (to by tě zničilo).
27.5.2013 12:21 | Retor