Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Píšeš pro malé čtenáře a to je dobře. Tvé psaní pro tento okruh velmi dobrý a podnětný.
27.5.2013 9:50 | děda včela
dobrý!!!
26.5.2013 23:54 | Linzerka
Email:
Heslo: