Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
tiše a ostýchavě
se podívám
na krásná
místa
promiň za mé zasnění, po přečtení tvé básni!
26.5.2013 22:28 | Puris
U mně se právě překřížil odstín Tvé básně s odstínem hudby a vytvořily krásný souzvuk.
19.5.2013 21:08 | qala