Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
škoda,že v některých verších příliž jednoduše odhaluješ a tím čtenáři bereš vlastní rozjímá, rozuzlení, jinak pěkné, trošku dotáhnout a bude super :)
9.5.2013 13:46 | Robin Marnoli
Pro mě zamyšlenkové...
9.5.2013 13:29 | NikitaNikaT.