Tremolo
Tremolo
Anotace: díky za úvozovky
Neřekl jsem to snad jasně?
Neumím se vypovídat,
nebo spíš vyzpovídat?
nepřestane mě proudit v krvi?
snad ano
Asi je součástí mě.
každičkým kouskem mého těla,
i když ho není moc,
prostupuje..
pohání jakýsi mechanismus
který zdánlivě funguje
vlastně jsou to jen přeludy,
představy,
co mě "zatěžují"..
"bohužel" mě živí
Publikoval(a):
Meto, 8.5.2013