Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Mno, některé ty přeludy, či bludy... aj. asik živí... mysl, tělo, srdce, duši... znám někoho takového...
9.5.2013 14:16 | NikitaNikaT.
Přechodný koloser života, který funguje jako zátěžový diagram duše. V pracovním procesu poznáš, zač je toho přelud nespokojenosti:-))).
Neber mě moc vážně:-).
8.5.2013 13:26 | gogol