Přátelé až do smrti
Přátelé až do smrti
Anotace: Síla přátelství...
Radosti těch
dětských dní,
vracím se
v myšlenkách
v čase,
kdopak vrátit
to umí,
chci být dítě zase…
Byli jsme
jako otec a matka,
přátelé až do smrti,
nebyla mezi námi
žádná hádka,
nejlepší přítel
jsi proto,
právě ty…
Publikoval(a):
Makaveli, 29.4.2013