Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Někdy lichotky, že je někdo "nejlepší" hraničí s blbostí i silou přátelství. Chtělo by to možná trošku líp zpracovat, jinak hezké.
28.6.2013 21:30 | itaF
Email:
Heslo: