Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Docela pěkně popsaná naše historie. Zvláště pro mladé, kteří o tom nic nevědí a ve škole se o této době ani neučí.
28.4.2013 9:36 | děda včela
Email:
Heslo: