Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Myslím,že měsíci je jedno,
jak moc naši mysl mění,
jestli hladiny se zvednou,
než se ztratí v rozednění.
Svým úplňkem se raduje,
že v našem stínu nepluje.
1.5.2013 14:21 | godhand
Měsíční dukát
kouzlo zná-
ví, co je před námi
jen v nás se nevyzná...
26.4.2013 10:06 | Kytka62