Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
...každý řádek - to je námět na jeho poetické zpracování...
16.4.2013 10:27 | děda včela
Některé chvíle, co se staly,
tak nedají se odestát,
každý z vjemů v hloubce zapsaný...
místa, čas, kdy byl člověk rád...
díky za komentíky!!
16.4.2013 8:08 | Cecilka
Já tam s tebou byl,okamžitě,s první větou.... neuvěřitelná nálada :)
16.4.2013 0:53 | godhand
..zdá se, že léto bude brzy na spadnutí, tedy na krásné spadnutí při čtení tvých veršů
15.4.2013 20:21 | Kytka62
Vzpomínky na šťastné dětství
co se smí a co nesmí
krájím chleba
mažu máslem
na vrch med
....mňam...
15.4.2013 20:15 | gogol