Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Já vím, ten vzkaz neměl vyznít útočně.. :ú těší mně každej koment..
17.4.2013 20:56 | stix
Ok, byl to jen názor. Obsah to má dobrý.
15.4.2013 20:18 | gogol
No, já nejsem moc metaforicky a symbolicky založený.. :/ píšu to co vidím a jak to vidím..
15.4.2013 19:59 | stix
Má to poetiku i smysl a určitým způsobem se mě to i dotklo. Ale byl jsem z toho lehce rozhozený, dlouhé řádky a chabá symbolika. Zkus na tom zapracovat a pak to bude super.
14.4.2013 20:33 | gogol